top of page

Voor diverse renovatie- werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres 

Met onze ervaring en expertise gaan wij geen renovatieklus uit de weg. Wij zijn actief betrokken in elke fase van het project om u zo goed als mogelijk te begeleiden.

Met onze kennis en kunde hebben we een passende oplossing voor elke probleem. En waar onze kennis stopt, gaat de kennis van een van onze gecertificeerde partners door.

Kijkt u net als ons uit naar een fijne samenwerking? Neem gerust contact op.

Onze werkwijze

Stap 1

Offerte

Stap 2

Voorbereiding

Stap 3

Realisatie

Stap 4

Nazorg

Renovatie projecten

DSC00011.JPG

Boerderij renovatie, Hazerswoude

Een prachtige boerderij herstellen tot woning, dat is precies wat we gedaan hebben in Hazerswoude. Door het toevoegen van authentieke details straalt de woning gezelligheid en sfeer uit. Naast de volledige binnenkant is ook de buitenzijde aangepakt door het vervangen van de kozijnen. 

DSC00028.JPG

Woning renovatie, Hazerswoude

In het voormalige winkelpand van Hoogvliet supermarkten hebben wij een kantoor aan huis gerealiseerd. Het pand is volledig gerenoveerd en heeft een compleet nieuwe indeling gekregen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen straalt het pand luxe en kwaliteit uit.

DSC00263.JPG

Woning renovatie, Koudekerk

Deze woning uit 1860 is volledig gerenoveerd en voldoet nu precies aan de wensen van de bewoners. Deze renovatie bestaat onder andere uit het aanbrengen van drie verfijnde dakkapellen aan de voorzijde en een grote aanbouw aan de Rijn zijde. Dankzij de aanbouw is het woonoppervlakte ruim verdubbelt.

bottom of page