top of page

Van der Lee & Van der Haven, een bedrijf vol passie en vakmanschap

Al meer dan 20 jaar werken wij vol passie en vakmanschap aan de meest uitdagende projecten. Met een snel groeiend team van acht vakmannen realiseren wij u wensen.

Onze werkzaamheden bestaan uit ver- en nieuwbouw projecten, renovaties van diverse objecten, vastgoed onderhoud en het klaar maken van u woning voor de toekomst doormiddel van verduurzaming.

Onze efficiënte en doeltreffende aanpak heeft zich al vele malen bewezen. Ook hanteren wij scherpe prijzen door te werken met gecertificeerde partners en leveranciers.

Vakmanschap

De werknemers bij Van der Lee & Van der Haven zijn stuk voor stuk vakmannen. Ze hebben een oog voor detail en werken nauw samen met de klant. Op deze manier doen we er alles aan om echt vakwerk af te leveren.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de realisatie van uw project zijn we van begin tot eind betrokken. We luisteren goed naar de wensen van de opdrachtgever en adviseren hierin. Hierdoor werken we samen naar een mooi eindresultaat.

Duurzaam realiseren

Duurzaam bouwen is de toekomst en wij werken graag mee aan deze toekomst. Naast het duurzaam bouwen zorgen wij er ook voor dat bestaande objecten worden verduurzaamd door slimme oplossingen.

Effectief en efficiënt 

Wij werken effectief en efficiënt, hierdoor wordt de bouwtijd geminimaliseerd en het materiaal gebruik gereduceerd. Dit resulteert in een scherpe offerte.

bottom of page