top of page

We zijn trots op ons werk en delen het graag met u

Bent u benieuwd geworden naar ons werk? Dan bevindt u zich op de juiste pagina. Naast deze pagina zijn er op onze social media kanalen ook veel referentieprojecten terug te vinden.

Wij zijn trots op ons werk, daarom delen we het graag met u!

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op over advies en realisatie van uw wensen.

DSC00011_edited.png

Boerderij renovatie, Hazerswoude

Een prachtige boerderij herstellen tot woning, dat is precies wat we gedaan hebben in Hazerswoude. Door het toevoegen van authentieke details straalt de woning gezelligheid en sfeer uit. Naast de volledige binnenkant is ook de buitenzijde aangepakt door het vervangen van de kozijnen. 

Dakwoning Clarensteeg 7.6.jpg

Dakwoning, Leiden

Een moderne dakwoning in het centrum van Leiden. Dat verwacht je toch niet? Toch hebben wij de kans gehad om dit project te realiseren. Trots zijn we dat deze dakwoning, naar het ontwerp van Zijdekwartier architecten, de Rijnlandse architectuur prijs 2021 heeft gewonnen. De dakwoning komt hiermee in een prachtig rijtje met Museum Naturalis en de Katwijkse duinen.

Bedrijfspand 01.JPG

Bedrijfspand, Koudekerk

Het ontwikkelen van het eigen bedrijfspand, een droom die uitkomt! In opdracht van Wesselingh Elektro en Agri Techniek B.V. en van ons, aannemersbedrijf Van der Lee & Van der Haven, hebben wij twee bedrijfspanden gerealiseerd. De panden zijn voorzien van kelder en ruime kantoor ruimtes.

DSC00100.JPG

Dak renovatie, Hazerswoude

Isoleren is de toekomst, daarom hebben wij in opdracht van Habeko wonen 24 woningen voorzien van nieuwe dakisolatie. Naast de dakisolatie zijn ook de dakpannen en aftimmeringen vervangen. Op deze manier zijn de woningen klaar voor de toekomst.

DSC00051.JPG

33 schuren, Benthuizen

In Benthuizen hebben wij 33 nieuwe schuren geplaatst. De schuren zijn gemaakt in opdracht van Habeko wonen. Voor de afwerking van deze schuren is gebruik gemaakt van het duurzame materiaal CapeCod.

DSC00029_edited.jpg

Kantoor aan huis, Hazerswoude

In het voormalige winkelpand van Hoogvliet supermarkten hebben wij een kantoor aan huis gerealiseerd. Het pand is volledig gerenoveerd en heeft een compleet nieuwe indeling gekregen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen straalt het pand luxe en kwaliteit uit.

DSC00165_edited.png

Grote opbouw, Alphen aan den Rijn

Verhuizen of verbouwen? De bewoners van deze woning in Alphen aan den Rijn hebben gekozen voor een complete extra verdieping in de vorm van een dakopbouw. Deze dakopbouw biedt extra ruimte voor eventuele gezinsuitbreiding en sluit volledig aan bij de oude situatie.

DSC00265.JPG

Woning renovatie, Koudekerk

Meer dan 150 jaar oud is deze woning aan de Hondsdijk in Koudekerk. Wij hebben de woning in het oude tijdsbeeld terug gebracht door het herstellen en vernieuwen van drie dakkapellen. Verder hebben wij aan de achterzijde een ruime uitbouw geplaats. Deze uitbouw telt twee woonlagen en hiermee wordt het oude woonoppervlakte bijna verdubbelt.

bottom of page