top of page

Wij bouwen duurzaam met het oog op de toekomst

Kijkend naar de toekomst hebben wij onze kennis op het gebied van verduurzamen verbreedt. Zo hebben wij kennis van isoleren, instaleren van zonnepanelen en het plaatsen van tripleglas. Ook kunnen wij een eventuele subsidie aanvraag verzorgen.

Verder werken wij samen met gecertificeerde partners welke u woning kunnen voorzien van een warmtepomp of zonneboiler.

Bent u ook toe aan het verduurzamen van u woning? Wij denken graag mee aan een oplossing.

Onze werkwijze

Stap 1

Offerte

Stap 2

Voorbereiding

Stap 3

Realisatie

Stap 4

Nazorg

Verduurzaam projecten

Dak isolatie

Isoleren is de toekomst, daarom hebben wij in opdracht van Habeko wonen 24 woningen voorzien van nieuwe dakisolatie. Naast de dakisolatie zijn ook de dakpannen en aftimmeringen vervangen. Op deze manier zijn de woningen klaar voor de toekomst.

ruiten

Tripleglas

Steeds vaker wordt er bij het plaatsen van nieuwe beglazing gekozen voor tripleglas. Dit glas heeft een uitstekende isolatie waarde, hierdoor maakt het dit materiaal zeer geschikt voor het verduurzamen van u woning. Door onze ervaring met tripleglas kunnen wij voorzien in een snelle en vakkundige plaatsing.

Schuimbeton.jpg

Vloerisolatie

Een goede vloer isolatie is van groot belang wanneer het aan komt op een energie zuinige woning. Het storten van een schuimbeton vloer is een gemakkelijke en snelle oplossing. Door de hoge isolatie waardes van schuimbeton en de goede aansluiting op de wanden maakt het dit materiaal zeer geschikt.

bottom of page